Landana Organic

Bekijk de nieuwe Landana Organic Gouda film

Klik hier en ontdek de kunst van biologisch kaasmaken in de nieuwe animatiefilm van Landana Organic Gouda. Wil je op de hoogte blijven van komend videomateriaal? Volg dan Landana Organic op YouTube en klik hier om je te abonneren op het kanaal.

Landana Organic film

 


Goudse kaas van Nederlandse bodem

Landana Organic kaasKaasspecialiteit Landana ORGANIC heeft haar bijzondere smaak en textuur grotendeels te danken aan de beste kwaliteit vers gras van eigen Nederlandse bodem. De vruchtbare bodem en het mild regenachtige zeeklimaat van Nederland zorgen ervoor dat Landana ORGANIC kaas beter smaakt dan anders.

Nederland ligt voor het grootste deel op voormalige zeebodem of rivierbedding. Dit betekent dat dikke pakketten zeeklei en rivierklei op de oppervlakte liggen. Deze kleibodems houden veel mineralen en vocht vast, waardoor het gras vruchtbaarder, rijker, dikker en langer is. Het verschil proef je in de geproduceerde melk en de romige en zoete smaak van Landana ORGANIC kaas.


 

Landana Organic MILD bekroond met GOUD!

Landana Organic MILD bekroond met GOUD!Een geweldig begin van 2018: de specialiteit Landana ORGANIC MILD is bekroond met een gouden DLG award. De DLG is een onafhankelijke Duitse vereniging voor landbouw- en voedselwetenschap en heeft in Europa een hoog aanzien. Experts beoordelen de kazen op smaak, consistentie, geur en uiterlijk. De experts van de DLG hebben de uitstekende kwaliteit van Landana ORGANIC MILD gewaardeerd met 98.60 van de 100 punten.

De biologische kaas is een heerlijke kaasspecialiteit met een pure, milde en romige smaak. Landana ORGANIC wordt uitsluitend gemaakt van weidemelk, afkomstig van Hollandse koeien, en wordt volgens de oude traditie van de kaasmeester bereid en op natuurlijke wijze gerijpt voor minstens 8 weken. Landana ORGANIC bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen en is geschikt voor vegetariërs en in een glutenvrije dieet.

Lees meer over Landana Organic MILD.

 


 

Nieuw: Landana organic MILD en OUD kaasplakken

Op basis van de biologische kaasspecialiteiten Landana Organic MILD en OUD, introduceert Landana binnen het organic assortiment nu kant-en-klaar verpakte plakken biologische kaas. Hiermee speelt Landana, net als met de eveneens verkrijgbare voorverpakte stukken, verder in op de biologische gemaksconsument.

De natuurgerijpte plakken in de varianten MILD en OUD zijn verpakt in een nieuwe, eenvoudig te openen en hersluitbare verpakking van 150 gram. De plakken zijn makkelijk van elkaar af te halen en zonder korst, dus direct te gebruiken op de boterham. Voor een optimale winkelpresentatie worden de plaksverpakkingen per 10 stuks verpakt in een aantrekkelijke displaydoos en daarmee ook voor kleinere winkels geschikt. 


Hoge onderscheidingen voor Landana kaasspecialiteiten

Opnieuw hoge onderscheidingen voor de unieke kaasspecialiteiten van Vandersterre. Tijdens de International Cheese Awards in Nantwich (Engeland) is Landana maar liefst twee keer bekroond. De gewassen rode korstkaas Landana Geitenkaas ROSSO heeft indruk gemaakt op de juryleden met zijn volle en elegante smaak en is daarom bekroond met de GOLD Award in de categorie ‘Rind washed cheese’. 

In de categorie ‘Best Organic’ heeft de nieuwste Landana variant Landana Organic MILD de SILVER award gewonnen. Landana Organic is gemaakt van de beste biologische Hollandse melk en heeft een volle, romige smaak.
Landana, “Traditionele Hollandse Kaaskunst”, is de bekende, lekkere Hollandse kwaliteitskaas uit het Groene Hart van Holland. Alleen Landana – de nummer 1 in kaas met ingrediënten – bied een assortiment van kwaliteitskazen op basis van zowel koe-, geiten- en schapenmelk onder een paraplumerk. 

De International Cheese Awards is één van de grootste kaasshows ter wereld, waaraan 4.615 kaassoorten uit 31 landen deelnemen.