Kipsalade met Landana Olijf Tomaat

Ingrediënten

150 gr Landana Olijf & Tomaat
200 gr kipfilet
200 gr groene pitloze druiven
150 gr notenmelange (bijv. walnoten, pompoenpitten, pijnboompitten)
75 gr slamelange

Dressing
3 el olijfolie
1 el mosterd
1 el witte wijnazijn
1 el honing
zout & peper

Serveer met een versgebakken ciabatta en eventueel een zelfgemaakte tapenade.

Snijd de kipfilet in repen van ongeveer twee centimeter en grill ze in een hete grillpan tot ze goudbruin en gaar zijn. Halveer ondertussen de druiven en snijd de Landana Olijf & Tomaat in kleine blokjes. Verhit een droge koekenpan en rooster de notenmelange kort tot ze licht knapperig zijn.

Meng in een grote schaal de slamelange met de gegrilde kip, druiven, kaasblokjes en de geroosterde noten. Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en sprenkel deze over de salade.