Share

Geitenkaas-cranberrysalade

lunch 10 min. 2 personen Chèvre CRANBERRY-KANEEL

Ingrediënten:

1 rolletje Landana Geitenkaas Chèvre naturelle CRANBERRY
1 zakje gemengde salade
1 zakje gedroogde cranberries
1 bakje pijnboompitten
1 bakje uitgebakken (salade)spekjes
3 delen olijfolie
1 deel frambozenazijn
zout en peper
1 tl zachte mosterd
1 el honing

Bereidingswijze:

Verdeel de sla over de borden en leg op ieder bord 3 plakjes geitenkaas. Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan zonder vet of olie tot ze bruin zijn. Meng voor de dressing de delen olie en azijn, mosterd en honing goed door elkaar en breng de dressing op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de borden en strooi wat pijnboompitten, spekjes en gedroogde cranberries over de borden.